Kjo është gjendja me COVID-19 në rajonin e Tearcës

Advertisment

Sipas Shtabit të Krizës në Komunën e Tearcës numri i të prekurve me COVID në vendbanimet e kësaj komune është 65 dhe prej tyre 32 raste janë aktive, informon portali “tetova1.com”.

Sipas vendbanimeve:
Nepreshten—- 6 (1 aktiv); Sllatinë ——— 9 (2 aktiv); Tearcë——— 34 (17 aktiv); Përshefcë—— 6 (2 aktiv) ; Gllogjë ———- 1(1 aktiv); Dobrosht ——- 8 (8 aktiv); Nerasht ——— 1 (1 aktiv)

Reklame

Në raport me 6 ditë më parë(të dhënat e 23 qershorit) kemi 5 raste të reja edhe atë: 1 në Neproshten, 1 në Tearc, 1 në Përshefcë, 1 në Dobrosht dhe 1 në Nerasht. /tetova1/