Kjo është gruaja që dhuroi zemrën dhe veshkët!

E magjishme kjo është Emilija Dinevea gruja e cila humbi jetën në një aksident tragjik, ajo dhuroi veshkët dhe zemrën e saj ku shpëtoi jetën e tre personave tjerë!

Familja e Dinevës ka thënë për mediat se të tjerët duhet të ndjekin shembullin e tyre. Në momentet më të vështira, ata vendosën se ishte më së miri të dhuroni organet e shëndetshme të Dinevës me qëllim që të shpëtoni jetë të tjera njerëzore.

Reklame

Sot në Klinikën e Shkupit nga një grup mjekës u krye me sukses transplanti i zemrës së Dinevës!