Kjo është hudhra e Rahovecit për të cilën shqiptari Daut Demaku tha se e shëron koronavirusin (FOTO)

Shkrimtari kosovar dhe ligjërues i lëndës ‘Arti i Mendimit Pozitiv’ në një kolegj privat të Kosovës, po pretendon se e ka gjetur ilaçin kundër virusit vdekjeprurës kinez COVID-19, apo ndryshe të njohur si koronavirusi.

Dhe sipas tij, ilaçi është gjetur në Rahovec. Demaku po thotë se ka ilaçin për koronavirusin, ai ilaç sipas tij gjendet në Rahovec dhe ajo është hudhra.

Reklame

E duke u nisur nga kjo, shumë njerëz kanë reaguar në rrjetet sociale duke u tallur me shpikjen e Demakut.

Njëri prej tyre është edhe një qytetar nga Rahoveci i cili e ka postuar në Facebook këtë lloj hudhre.

Personi nga Rahoveci që në Facebook mbanë emrin Sade Deniz, në postimin e tij ka shkruar “E hudhër e Rahovecit e loqkë”.

Hudhra e Rahovecit ‘ta heq coronavirusin si me dorë’, ka thënë Demaku.

FOTO: