Kjo është Mimoza Diamonds, zonja që shet dimanante nëpër botë

Mimoza Feka-Hyseni, njihet edhe si zonja e diamanteve, pasi ajo është shumë e sukseshme në tregun e shitjes së diamantëve.

Shitja e diamantëve online është risi dhe një biznes që kosovares po i ecën shumë mirë, ku përditë e më shumë po e vulos suksesin në këtë treg.

Reklame

Mimoza, e njohur edhe si “Mimoza Diamonds”, ka emër në të gjithëandej pasi ofron në treg 24 mijë produkte që kanë vlerë nga 300 euro deri në 500 mijë euro.

Mimoza vepron në Kobkenz të Gjermanisë dhe ka një klientelë të gjërë në të gjjthë botën, e sidomos në zonat arabe, ku ofron për klientët e saj diamantë shkëlqyes të jashtëzakonshëm.

Feka-Hyseni gamën e gjërë të diamanteve i ekspozon në Instagram dhe gjjthashtu në faqen zyrtare juweliermimoza.de