Kjo është nëna e kryeministrit Albin Kurtit (FOTO)

Advertisment

Albin Kurti ka lindur më 24 mars 1975 në Prishtinë. Babai i tij është inxhinier i makinerisë në pension, ndërsa nëna e tij inxhiniere e ndërtimtarisë dhe ligjëruese.

Ai i ka dy vëllezër, Arianitin dhe Taulantin.

Reklame

Ndërsa kryeministri në detyrë është i martuar me shtetasen norvegjeze Rita Augestad Knudsen, me të cilën ka një vajzë.

Nëna e Albin Kurtit, Arife Kurti është ligjeruese në Universitetin e Prishtinës, me profesion është inxhiniere e ndërtimtarisë.

Fotoja më poshtë është shkrepur pas lirimit të Albin Kurtit nga burgu serb.