Kjo është policja që dyshohet se vr au familjen dhe veten në Gjilan (foto)

Policia që sipas Prokurorisë Themelore në Gjilan dyshohet se vr au katër anëtarë të familjes përfshirë prindërit dhe dy vëllezërit dhe më pas vetën, është Valdete Bllaca nga fshati Cërnicë e Gjilanit.

Siç merr vesh Periskopi nga burime brenda Komunës së Gjilanit, e njejta dyshohet se ka vuajtur nga probleme mendore.

Reklame

“Sot rreth orës 13h, nga një zyrtare policore janë vr arë 4 persona anëtarë të familjes së saj dhe në fund e njëjta ka kryer vetëvr asje”, thuhet në njoftimin e Prokurorisë.

“Sipas informatave të para, dyshohet se në lagjen ‘’Bujanina’’, në Gjilan, e ndjera VB, zyrtare policore, në kuadër të Stacionit Policor në Gjilan, me ar më zjarri ka privuar nga jeta dy prindërit dhe dy vëllezërit e saj, ndërsa, pastaj ka kryer vetëvr asje”.