Kjo është pozita më e preferuar për të bërë gjumë të rehatshëm

Një studim i ri tregon që pozita e gjumit mund të tregojë shumë në lidhje me ju, moshën tuaj, shëndetin dhe nivelin e edukimit.

Studimet nga BSC gjetën që ata që përfunduan shkollimin e lartë apo edhe më shumë kishin më shumë mundësi të flinin në pozitën e fetusit, transmeton lajmi.net.

Reklame

Diferenca në grupmosha ndikon edhe në pozicionin e gjumit. Pozita e gjumit është e rëndësishme për rehatin tuaj dhe gjithashtu studimet tregojnë që pozita e gjumit ndikon në kualitetin e gjumit.

Pozita jonë e gjumit tregon shumë për ne, shkruan alternative medicine. Studimet kanë gjetur ata që kane pozitën e gjumit të drejtë janë më të shëndetshëm.

Shikoni se çfarë thonë pozitat e gjumit për ju:

Ata që flenë në shpinë: Nëse flini në shpinë, do të ndieni më pak dhimbje shpine dhe një gjumë më të rehatshëm.

Ata që flenë në stomak: Nëse flini në bark mund të ketë mundësi më të mëdha për dhimbje të shpinës dhe të qafës.

Ata që flenë anash: Pozita anash e gjumit është ndër më të zakonshmet dhe më të përshtatshmet për të gjithë./Insajderi.org