Kjo video nuk është për ata që kanë frikë fluturimin (VIDEO)

Kjo video nuk është për ata që nuk e pëlqejnë fluturimin. Ajo tregon momentin kur një avion braktis uljen në aeroportin e Valencias në Spanjë.

Shkak u bë stuhia e fuqishme Gloria që ka përfshirë vendin.

Piloti nuk ia doli të bëjë uljen dhe u ngrit sërish. Mësohet se avioni u ul në një tjetër aeroport.

Stuhia Gloria ka shkaktuar 12 vi ktima deri më tani.