KK Shkëndija Tetovë shkëlqen në Funakoshi Open

KLUBI I KARATESË SHKËNDIJA – TETOVË SHKËLQEN NË TURNEUN FUNAKOSHI OPEN- SHKUP

E Shtunë (02.04.2022) KK Shkendija – Tetovë morri pjese ne turneun nderkombetar “Funakoshi Open” që u organizua në Shkup.
Ne konkurrencen e mbi 550 karateisteve nga 4 shtete te ndryshme karateistet tane shenuan rezultate te kenaqeshme, por mbi te gjitha gezon fakti qe me kundershtaret treguan teknike, zgjuarsi dhe trimeri qe u mundesoi atyre fitore spektakolare, jemi kthyer nga turneu me Kampion, Nënkampion dhe Medalist te Bronz
Medalistet tane ishin:

Reklame

🥇 DRIN LIMANI KAMPION kadet -63kg
🥇 LUAN DURMISHI KAMPION kadet iri +50kg
🥇 MUSA BILALLI KAMPION kadet i ri -38kg
🥈BLERI ZEQIRI NËNKAMPION kadet -57kg
🥈BLERTON SULEJMANI NËNKAMPION
kadet -70kg
🥈EDUARD ALIJA NËNKAMPION pioner -32kg
🥉ELDA DEMIRI MEDALISTE E BRONZ
🥉AGAN IDRIZI MEDALIST I BRONZ
🥉METIN MUHTARI MEDALIST I BRONZ
🥉EDUARD SEJFULLAI MEDALIST I BRONZT
🥉ERJONA EMINI MEDALISTE E BRONZT
Karateistet ne kete turne ishin te udhehequr nga trajneri Vegim Murati dhe Ilir Idrizi ndersa trajneri Veton M. Murati ishte ne mesin e refereve.