Klinika e Fëmijëve ndalon rreptësisht te gjitha vizitat tek pacientet

Advertisment

Klinika e Fëmijëve ne Shkup ndalon rreptësisht te gjitha vizitat tek pacientet si dhe vizitat mjekësore pa rekomandim te mjekut ame.

Masa këto për parandalimin e virusit Korona.