Koalicioni LSDM BESA dorëzoi listën e kandidatëve për deputet

Koalicioni LSDM BESA dorëzoi listën e kandidatëve për deputet për zgjedhjet e 12 Prillit. Sipas shefit të shtabit, Arijanit Hoxha lista e cila është dorëzuar është listë fituese e zgjedhjeve.

“Koalicioni LSDM BESA sapo dorzoi listën e kandidatëve për deputet për Zgjedhjet e Parakohshme Parlamentare që do mbahen më 12 Prill.

Ky është koalicioni fitues që do qeverisë me vendin në mandatin e ardhëshëm 2020 2024, ndërsa garanca për përfaqësimin e shqiptarëve është ekipi i Lëvizjes BESA dhe deputetët:

Bilall Kasami, Fadil Zendeli, Hatije Etemi, Kastriot Rexhepi, Bastri Bajrami, Abdush Demiri, Melinda Rashidi…
#EkipiFitores #meBESË #MUNDEMI” u shpreh Hoaxha pas dorëzimit të listës.