Kolona të gjata në vendkalimet kufitare (VIDEO)

Advertisment

Për festat e fundvitit, mërgimtarët ia kanë mësyrë vendlindjes. Siç mund të shihet në vendkalimet kufitare shihen kolonat e gjata të makinave.

Pritjet më të gjata janë në vendkalimin kufitar Hungari – Serbi dhe Kroaci – Serbi.

Reklame

Ndërkaq në vendkalimin kufitar -Serbi-Maqedoni nuk shihen kolona të gjata.

Kujtojmë që dje shteti helvetik Maqedoninë e Veriut dhe Kosovën i hoqi nga lista e karantinës.