Komandant Baruti apel M.Arsimit: Gjej kush janë ato mësues idiota që detyruan fëmijët!

84

Komandant Baruti siç njihet në opinion ka reaguar ashpër pas lajmit se nxënësit në Gostivarë kanë përshëndetur me përshëndetje ushtarake luf*tën kundër kurdve! Baruti shkruan:

“Z.ministër Arbër Ademi , si Ministri e arsimit urgjentishtë duhet ti gjesh mësuesit “IDIOTA” dhe “PARAZIT” dhe ti sanksionosh që kurrën e kurrës ato mos të guxojnë me u afru afër nxënësve..

Idiota , nxënësit kërkojnë dije , jo çmenduria çfar ndodh në botë..

Erdogani dhe Turqia n’paçin mbet me i përkrah fëmija i Gostivarit , e paska rru i biri dreqit!

BU RG TË PËRJETSHËM PËR PARAZITAT!”