Komandant Baruti: “Disa menduan që lufta është film, si rambo…”

Advertisment

…Disa nuk iu përgjigjen luft es disa tjerë kishin dëshirë por nuk iu dilte matematika kurse disa të tjerë erdhën n’lu fte duke menduar që lu*fta i ngjason një filmi edhe fotot e lu*gtes i ka si Rambo !

..JO Bacoo lu fta ka qenë shumë e më shumë se një film luf t do gjakë dhe atë e bën djemtë më të mirë të kombit që nuk kursyen as jetën dhe as gjymtyrët e tyre që shqiptari të rroje me dinjitet !

Reklame

LAVDI DËSHMORËVE TË KOMBIT ,
BEKUAR QOFTË PLAGA E LUF*TETARIT TË LIRISË ,
NDER DHE RESPEKTË PËR DJERSËN E VETERANIT

Xhem Llamallari- Komandant Baruti