Komandat Baruti mesazh funksionarëve që kan harru ish ushtarët e UÇK-së

Advertisment

Komandanti Xhem Llamallari ka shkruar një koment paralajmërues për ish ushtarët e UÇK-së tani funksionar në pozita shtetrore. Ai shkruan:

“Mos kofsh nën likurën e ushtarit të UÇK’së në Iliridë: Të urryer nga shteti dhe të përbuzur nga funksionarët tonë !
Luftëtari i UÇK’së më të miren e ka 20.000 den donjë rrogë diku në instutucione ! Kurse mbi 20 funksionar tonë vetëm pos që i kan të rregulluar familjarët e tyre të afërt (përfshi miqët balldëskat boxhonakët fëmijët dhe nipat e oligarkëve) kan kushte me banesa dhe shtëpi shvalerkave me vlera nga 100.000-150.000€.. dhe me punësim mbi 40.000 den!

Reklame

Keni rahmet për ato që sakrifikuan gjithçka që ju të mirrni frymë dhe funksion si shqiptarë , IDIOTA !Jav q* nanen e ua shkerdhej! ”