Komisioni ia lë në dorë Qeverisë të vendos mbylljen e mundëshme të kufijve?

Komisioni për Sëmundje Ngjitëse nuk ka një vendim për mbylljen ose jo të pikave kufitare të Maqedonisë së Veriut me Kosovën dhe Serbinë,

mëson TV21 nga burime të tij. Komisioni këtë çështja ia ka lënë qeverisë në dorë për të vendour, nëse do t’i mbyllë pikëkalimet veriore ose jo, tregon burimi.

Reklame

Rritja e vazhdueshme e numrit të rasteve të reja nga koronavirusi ka risjellë çështjen e mbylljes së kufijve që lidhin vendim me Kosovën dhe Serbinë. Të njëjtët u hapën para rreth një jave./TV21