Komisioni për Sëmundje Ngjitëse propozon hapjen e kufijve me Kosovën, Serbinë dhe Malin e Zi

Advertisment
HTML Image as link

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe ka shpërndarë informacionin se Komisioni për Sëmundje Ngjitëse propozuar që Maqedonia e Veriut të hapë kufijtë me Serbinë, Malin e Zi, Kosovën dhe Shqipërinë pa PCR teste.

Në publikimin e informacionit thuhet se sipas analizave, për momentin nuk ka indikacione, gjegjësisht nuk ka numër të madh të rasteve të importuara në vend nga këto shtete.

Reklame

Në përputhje me këtë, nuk ka rrezik për hapjen e kufijve.

Propozimi pritet që sot ti dorëzohet Qeverisë për votim