Komisioni sot ka diskutuar hapjen e kafeneve dhe restoranteve, ja kur pritet të fillojnë me punë!

Sot në mbledhjen e Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, përpos për kohëzgjatjen e orës policore gjat festës së Bajramit është diskutuar edhe për hapjen e kafeneve dhe bizneseve tjera si dhe për hapat deri në kthimin në normalitet.

Burimet tona brenda Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, thonë se Ministri i Shëndetsisë ka mbajtur qëndrim se kafenetë duhet të hapen deri vikendin e ardhshëm, ditën e martë pritet të sillet një vendim, por fillimisht do te funksionojne me orar të shkurtuar./Derveni.info