Kompania Meka sot un paska dhënë pagen e 14 per puntoret e saj

Kompania Meka sot paska ekzekutu pagen e 14 per puntoret e saj

Kjo tregon se ne Kosove ka biznesmen si Burim Piraj, pronari i kesaj kompanie, qe vlereson dhe shperblen mundin e puntoreve dhe biznesmen, pronare te qendrave tregtare, supermatketeve, kompanive ndertimore, kompanive te sigurimit, te cilet shfrytezojne puntoret ne menyre jo humane.

Eshte koha qe cdo biznesmen ne kete gjysme-shkretiren e sektorit privat te ndertoje oazen e tij. Vetem ne kete menyre, duke u shtu oazat, ky sektor do te behet habitat i jetushem dhe atraktiv per ata qe po deshirojne te largohen nga Kosova.

Qeveria do te duhej te krijonte lehtesira ne taksa per bizneset qe vleresojne mundin e puntoreve dhe do te duhej ti denonte ato kompani qe nuk respektojne te drejtat ligjiore te puntoreve, e te cilat jane shume me te fuqishme se kompania MEKA.

Muhamet Koci