Komuna e Bogovinës fillon pastrimin dhe d ezinfektimin e rrugëve (FOTO)

Komuna e Bogovinës fillon pastrimin dhe dezinfektimin e rrugëve

Sot filloi iniciativa për pastrimin dhe dezinfektimin e rrugëve në Komunën e Bogovinës, si masë parandaluese për përhapje të virusit COVID 19. Kështu ka bërë të ditur kryetari i kësaj komune, Albon Xhemaili i cili thekson se kjo iniciativë do të vazhdojë të realizohet në të gjithë territorin e Komunës së Bogovinës.