Komuna e Çairit , Sarajit, Gazibabës kanë më shumë raste aktive me Koronavirus në Shkup

Shkupi me 239 raste aktive është qyteti me më të infektuarit. Në krye të listës është komuna e Cairit të Shkupit me 54 raste të infeksionit, e ndjekur nga Saraj me 39 raste, Gazi Baba me 34 raste, Aerodrom me 29 raste dhe Butel me 25 raste të koronavirusit aktiv.

Në Karposh dhe Qendër ka nëntë pacientë, pas tetë rasteve aktive kanë Ilinden dhe Studenicani, shtatë pacientë në Kisela Voda, pesë në Suto Orizari dhe Gjorce Petrov, tre në Petrovec, dy në Haraçine dhe një në Sopiste dhe në Cucer Sandevo.

Reklame

Ministria e Shëndetësisë njoftoi sot se Shkupi ka 240 raste aktive, por statistikat përfshinin një person nga Shkupi i cili ishte banor i Tetovës. Ata njoftuan se ky rast do të futet siç duhet në statistikat e nesërme.

Në 24 orët e fundit janë realizuar 661 testime dhe janë regjistruar 52 raste të reja. 26 prej tyre janë në Shkup, 6 në Kumanovë, 7 në Shtip, 9 në Tetovë, 2 në Strugë dhe një në Veles dhe Kocani.