Komuna e Tearcës, vatër e re e Covid-19 (VIDEO)

Komuna e Tearcës është shndërruar në vatër të virusit Korona. Sipas të dhënave të fundit mbi 50 për qind e të infektuarve janë në fshatin Tearcë, ndërsa situata kritike është edhe në fshatin Sllatinë.

Jasminka Bogdanovska e cila ka arritur ta mposhtë virusin Korona thekson se nuk ishte lehtë për të dhe familjen e saj periudha e kurimit.

Reklame