Komuna e Tetovës do të ndërtojë st rehimore për qent endacak (VIDEO)

Pasi që nuk dha efektet e pritshme qendra për tarjtimin qenve endacak, komuna e Tetovës ka vendosur që vetë të ndërtojë një qendër.Qendra duhet që pas 6 muajve të lëshohet në përdorim dhe të menaxhohet nga vetë komuna, kurse e njejta do të ndërtohet në fshatin Falisht.Këtë e ka bërë të ditur kryetari I këshillit të komunës së Tetovës Bekim Memeti.