Komuna e Tetovës ka bërë rikonstruimin e plotë të rrugës Dritan Hoxha

Kryetarja e Komunës së Tetovës, znj. Teuta Arifi ka bërë të ditur se është bërë rikonstruimi i plotë i rrugës Dritan Hoxha në Tetovë.

“Rekonstruimi i plotë i rrugës Dritan Hoxha! 🛣
➡️ Asflatim i rrugës në gjatësi 165m
➡️ Linjë e re e ujësjellësit në të dy anët e rrugës në gjatësi 330m
➡️ Kanalizim i ri fekal dhe atmosferik në gjatësi 165m
➡️ Bekatonizim i trotuareve me sipërfaqe 740m2
➡️ Ndriçim i ri LED
Vlera e përgjithshme e investimit 11.5 milion denarë!” ka publikuar Arifi në rrjetet sociale.

Reklame