Komuna e Tetovës vazhdon me shpërndarjen e maskave, sot u dhuruan në Reçicë të Vogël (FOTO)

Advertisment

Edhe sot vazhdoi shpërndarja e pakove me maska mbrojtëse, doreza dhe fletushka informative si preventivë nga përhapja e #covid19!

Ekipet komunale sot kanë bërë shpërndarjen e pakove në Reçicë të Vogël, lagjen Tetovarja, Çarshinë e Epërme si dhe lagjen Shkumbini.

Reklame

Ky aksion do të vazhdojë edhe ditët në vijim në të gjitha lagjet si dhe fshatrat e komunës së Tetovës.
#TëJemiTëKujdesshëm