Komuna e Zhelinës e udhëhequr nga Lëvizja BESA e para për transparencë fiskale

Kryetari i Komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu përmse një postimi njofton se komuna që drejton ai se për së pari herë në historinë e saj, rangohet e para komunë rurale në Maqedoninë e Veriut respektivisht në top komunat në shtet, shkruan Aktuale.mk Postimi i Kryetarit të komununës së Zhelinës, Blerim Sejdiu:

NGA NJË KOMUNË GATI E FUNDIT NË LISTË, ZHELINA ME NE SOT RENDITET E PARA!🥇

Qytetarë të nderuar,
para ca ditësh u publikua Indeksi i transparencës buxhetore për fiskalizim të vitit 2020-2021, dhe në këtë listë Komuna e Zhelinës për së pari herë në historinë e saj, rangohet e para komunë rurale në Maqedoninë e Veriut respektivisht në top komunat në shtetin tonë. Pra, ndryshe siç ishim mësuar ta shohim, çdoherë diku kah fundi i rang-listës.
👇

фискална транспарентност на општините во северна македонија 2020-2021

Ne mund të flasim çfarë të duam, por kur flasin argumentet, fjalët heshtin!

Ditëve në vazhdim, do të publikojmë edhe Indeksin e rangimit të insitucioneve shtetërore në Maqedoninë e Veriut, për transparencë aktive e përpunuar nga Qendra për Komunikim qytetarë e financuar nga USAID🇺🇲

#komunaezhelines