Komuna e Zhelinës uron “8 Marsin” në mënyrë të veçantë

Komuna e Zhelinës me kryetar Blerim Sejdiun ka uruar në mënyrë të veçantë “8 Marsin”. Sikurse gjatë festave të tjera, as në ditën shejtë të nënave tona, nuk mungoi kujdesi i Komunës së Zhelinës.

Shkrimi i plotë :

Reklame

”Gëzuar festën e 8 Marsit!

Në këtë ditë të veçantë, të gjithë nënave, grave dhe motrave tona, Ju urojmë shëndet, mbarësi, mirëqenie dhe begati.

Falënderim i veçantë edhe për ekipin e zonjave/zonjushave në komunën e Zhelinës, përfshirë edhe këshilltaret, që japin kontribut të jashtëzakonshëm në këtë institucion, e që janë zë i rëndësishëm në procesin e vendimarrjes.

Respekte! Gëzuar 8 Marsin, të nderuara!