Komunikacioni në Maqedoni nëpër rrugë të lagështa

Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoninë e Veriut po zhvillohet nëpër korsi të lagështa.

Dendësia e komunikacionit jashtë qyteteve është mesatar. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje për hyrje dhe dalje nga vendi, njofton Telegrafi Maqedoni.

Reklame

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë (LAMM) rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur rrugor dhe drejtim jashtëzakonisht të kujdesshëm me automjetet, posaçërisht në gryka malore, ku ka mundësi për paraqitje të shembjeve të dheut.

Kjo posaçërisht u referohet akseve Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë./Telegrafi/