Koncert në Tetovë “Bashkë Festojmë”, BDI sjell Ledrin, Dafinën e Bardhin

Në kuadër të kampanjës zgjedhore për Këshillin Komunal në Tetovë ” Bashkë për Tetovën”, BDI organizon koncert në sheshin Iliria më datën 17 Gusht me fillim në ora 20:00.

Artistët që do të marrin pjesë në tubim janë Ledri Vula, Dafina Zeqiri, Bardhi dhe këngëtari tetovar Leotrim Zejnullahi.

BDI në këto zgjedhje garon me listë kryesisht të rinjë dhe bartës liste është kryetari i degës Faton Ahmeti.