Konfiskohen 61 telefona të kontrabanduar

Njësitet e antikontrabandës së Doganës së Kosovës kanë konfiskuar 61 telefona të kontrabanduar.

“Njësitet e Antikontrabandës së Doganës së Kosovës kane arritur ta identifikojnë dhe ndalojnë një veturë të dyshimte dhe me ketë rast janë gjetur 61 telefona mobil pa dokumentacion/të kontrabanduar”, thuhet në komunikatën për media nga Dogana e Kosovës.

E gjithë sasia me vlerë mbi 14,000 mijë Euro është konfiskuar si dhe rasti është duke u trajtuar në procedurën kundërvajtëse.