Koronavirus/ Gjendet kura në Tailandë, shërohesh në 48 orë (VIDEO)

Medical doctor or laborant holding tube with nCoV Coronavirus vaccine for 2019-nCoV COVID virus. Novel Coronavirus originating in Wuhan, China. Coronavirus 2019-nCoV COVID concept.

Kura kundër epidemisë së koronavirusit më në fund është gjetur. Zbulimin e ka bërë një grup mjekësh në Tajlandë. Sipas portalit mediatik Agi, shërimi nga koronavirusi më në fund është gjetur.

Kura, siç ishte parashikuar, u gjet në Tajlandë. Dr Kriengsak Attipornwanich zbuloi se një pacient kinez 71-vjeçar i infektuar nga virusi, pasi mori trajtim me ilaçe gripi dhe të tjerë të përdorur për të luftuar HIV, u shërua nga sëmundja në vetëm 48 orë.

Reklame

Por mjeku pretendon madje se përmirësimet e para ishin të dukshme vetëm 12 orë pas administrimit të kokteilit farmaceutik. Trajtimi përfshin përdorimin e ilaçit oseltamivir me shtimin e lopinavir dhe ritonavir, që zakonisht përdoret nga pacientët me HIV.

 

https://youtu.be/8cIVeOfRRwo