Koronavirusi arrin edhe në Komunën e Sarajit

Advertisment

Ditëve të fundit sipas informacioneve të Ministrisë së Shëndetsisë në mesin e të diagnostifikuarve me virusin Covid 19 rezultojnë edhe personat e parë nga disa fshatra të komunës së Sarajit.

Imformacionet e derveni.info nga Ministria e Shëndetsisë thonë se 4 persona pozitivë janë nga fshati Llaskarcë dhe 6 nga fshati Krushopek.