Koronavirusi, boshatisen restorantet kineze në Shqipëri (VIDEO)

Tavolinat e mbushura plot me turistë dhe vendas, si në pamjet që shihni, kanë mbetur veçse kujtime këto kohë për bizneset kineze në Shqipëri.

Por të hysh sot në një restorant kinez, e gjen pothuajse bosh. Frika nga koronavirusi ka ulur numrin e klientëve shqiptarë në restorantet kineze.

Reklame

Përballë hyrjes, ndodhet një grumbull gazetash në gjuhën kineze që flasin vetëm për koronavirusin e mbajnë të informuar stafin.