Koronavirusi kaplon edhe Afrikën

Numri i rasteve të infektuar nga koronavirusi në Afrikë ka arritur në 9.198, derisa 414 njerëz kanë vdekur dhe 918 persona janë shëruar.

Prej 54 vendeve në kontinentin afrikan, 51 shtete kanë lajmëruar rastet e të sëmurëve nga COVID-19.

Reklame

Për momentin më e goditura është Algjeria ku kanë vdekur 152 njerëz derisa 1.320 të tjerë janë të infektuar