Koronavirusi, rezultojnë negativ dy shtetasit e huaj që ndodheshin në një hotel në Shkup (VIDEO)

Rezultuan negativ në testin për virusin korona edhe dy të dyshuarit e fundit, shtetas të huaj të cilët në vend qëndronin nga 28 shkurti. Njëri është shtetas i Singaporit dhe tjetri nga Australia të cilët në Maqedoni kishin ardhur nga Gjermania.

Shfaqja e simptomаve tek ta kishte filluar para tre ditëve ndërsa autoritetet i kanë njoftuar përmes shërbimeve të hotelit. Ministria konfirmoi që rezultatet janë negative.

Reklame