Koronavirusi, testohen edhe nëntë persona të tjerë (VIDEO)

Në Maqedoni zyrtarisht mbeten 12 persona të infektuar nga koronavirusi. Ministri i shëndetësisë Filipçe njoftoi se janë testuar 9 pacientë të dyshuar, 6 prej tyre nga Dibra, një shtetas i huaj dhe 2 të tjerë shtetas të Maqedonisë të cilët ditë më parë ishin kthyer nga Spanja.

Reklame