Kosovari udhëton me aeroplan i infektuar me COVID-19, i keqësohet gjendja gjatë fluturimit (VIDEO)

Një qytetar nga Kosova rreth të 60-tat ndonëse me dy teste pozitive me Covid, ja kishte mësyer të hipte në aeroplanin e orës 15:30 që e dërgonte për në Berlin.

Ai me gjendje të rënduar kishte qenë gjatë tërë kohës. Me kollitje e frymëmarrje të vështirësuar ai e bëri tërë rrugën nga Kosova për në Berlin.

Reklame

Mirëpo derisa shihej se ai nuk kishte gjendje të rregullt, një mjekë kosovar për fatin e tij të mirë, kishte arritur që t’i jipte oksigjen nga aparati që kishte me vete.

Të shqetësuar nga kjo situatë ishin të gjithë pasagjerët e kësaj linje ajrore.

Situata sa vinte e bëhej dramatike, kur pasagjeri në një moment e humb dhe vetëdijën.

Ishte pikërisht ky momenti kritik që bëri që bashkëshortja e tij të tregonte se ai kishte rezultuar pozitiv me Covid

Ai tani rrezikon të dënohet me një shumë prej 25 mijë eurove në shtetin gjerman.