Kosovarja me shtetësi norvegjeze rrah punëtoren e një dyqani për 70 euro (VIDEO)

70

M. A., me vendbanim në Norvegji, ishte bërë kliente e këtij pastrimi k.imik në Ferizaj.

Por herën e fundit, para dy ditësh, ajo nuk ishte ndarë e kënaqur me këtë biznes, përderisa me dh.unë kishte marrë rrobat e saj.

Ndonëse paraprakisht i ishte bërë i ditur çmimi prej 70 eurosh që është dashur ta paguante, ajo është nervozuar, pasi çmimi i është dukur i lartë dhe e ka s.ulmuar fizikisht njërën nga punëtoret aty.

Pasi tentoi ta ndalonte, punëtorja M. I., që ka dashur të mbes anonime, ishte s.ulmuar përsëri nga kosovarja me shtetësi norvegjeze, e cila kishte ikur pastaj.

Pronari i biznesit e kishte paraqitur rastin në Polici dhe M.A. ishte arr.estuar brenda ditës.

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, Shukri Jashari, ka thënë se Prokurori i rastit e ka liruar në procedurë të rregullt shtetasen norvegjeze, pasi vik.tima ka marrë vetëm lëndime të lehta trupore.