Koxhaxhiku: Nuk ka asnjë problem brenda BDl-së (VIDEO)

Nuk është e vërtetë që kemi probleme brenda partisë, është e vërtetë që ka mosmarrëveshje në BDl.

Ishtë një vlerë e shtuar për partinë tonë. Kryetari Ali Ahmeti inkurajon dhe respekton debatet e brendshme, por kjo kurrë nuk do të rrezikojë pikëpamjet politike të Ahmetit.

Dhe ne si deputetë të gjithë së bashku respektojmë dhe zbatojmë të njëjtën gjë. Për shkak të rrethanave të reja në grupin parlamentar, asaj iu desh të votojë për një koordinator dhe i dha mbështetjen e saj Arbër Ademit sepse paraardhësi i tij Izet Mexhiti dha dorëheqjen nga pozita e tij, tha deputetja e BDl-së Merita Kolci Kodzadziku për UB.