KQZ-ja nuk certifikon kandidatët për deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje

Advertisment

Komisioni Qendror i Zgjedhje nuk e ka certifikuar listën me kandidatët për deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje.

Anëtarët e KQZ-së kanë votuar me pesë vota për që kjo listë të mos certifikohet, njofton Klan Kosova.

Reklame

Kjo listë nuk është certifikuar për arsye se pesë kandidatë brenda saj kanë problem me ligjin, dhe që lista nuk është ndryshuar as pas kërkesës drejt këtij subjekti politik.