Krasniqi kërkon përmbushjen e ëndrrës së madhe, lufton për titull bote për të tretën herë

Në vitin 2013 kundër Nathan Cleverly dhe në vitin 2015 kundër Jurgen Brahmer, Robin Krasniqi tashmë ka bërë dy herë përpjekje për një titull kampion bote, dy herë ka mbetur i pa kurorëzuar.

Pavarësisht kësaj, ai nuk u dorëzua asnjëherë, dhe sonte do të ketë përpjekjen e tretë për të marrë rripin e shumëkërkuar.

Reklame

Triumfi në këtë meç, do të ishte një përmbushje e një ëndrre të madhe dhe kulmi i një udhëtimi të gjatë dhe plot ngjarje për boksierin nga Juniku.

Ndeshja mes Krasniqit dhe Bosel zhvillohet me fillim nga ora 23:15./Lajmi.net/