Kreativiteti i nxënësve gjatë kohës së pandemisë, ja aftësitë që po tregon Aida (VIDEO)

Gjendja e jashtëzakonshme me virusin korona ka edhe anët pozitive. Pavarësisht angazhimeve me mësimin online, shumë nxënës e shfrytëzuan këtë periudhë për të treguar aftësitë e tyre në sport, muzikë dhe art.

Aida Ademi është nxënëse e vitit të tretë në shkollën e mesme të mjekësisë, mirëpo të ardhmen e saj e sheh si një dizenjatore e modës. Këtë e dëshmojnë edhe modelet e shumta të saj.

Reklame