Kreshnik Bekteshi: Me politika të qëndrueshme dhe afatgjate përkrahim sektorin privat

Advertisment

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, ka cekur se investimet për përkrahjen e kompanive do të jetë përkrahje për 800 kompani, me vlerë 20 milion euro.

Politika të qëndrueshme dhe afatgjate në përkrahje të sektorit privat dhe ekonomisë në përgjithësi, ka deklaruar ministri Bekteshi në rrjetin social.

Reklame

Ja postimi i z. Bekteshi në fb:

Politika të qëndrueshme dhe afatgjate në përkrahje të sektorit privat dhe ekonomisë në përgjithësi!
kompani vendore kanë aplikuar për rikthim të investimeve për vitin 2020.