Krijohet autobusi që nuk ka “frikë” nga përmbytjet (VIDEO)

AdvertismentCustom Text

Kompania amerikane CAMI ka projektuar krijimin e një mjeti që kombinon luksin dhe lehtësinë e lëvizjes në ujë.

Dyshemeja është e përbërë nga mermeri ndërsa stolat janë material granit. Brenda mjetit të cilësuar si “autobus uji”, nuk mungojnë xhakuzit.

ReklameCustom Text

Pasagjerët mund të ulen në një sallë të rehatshme duke shijuar këngët e preferuara ose duke parë një film në një ekran të sheshtë.

Në pjesën e pasme ndodhet dhoma kryesore e gjumit e cila ka krevat dopio, dyshek, pasqyrë çati dhe akses në pjesën e jashtme ku janë vendosur një palë jet ski.

Terra Wind mund të lëvizë mbi ujë. Mbajtësi ka aftësinë të kalojë midis dy funksioneve, duke vendosur përzgjedhësin e transmetimit automatik, i cili përdoret kur automjeti lëviz në rrugë, në pozicionin N, dhe në të njëjtën kohë zgjedh “D” në kutinë e dytë të ingranazheve./abcnews

VIDEO: