Krisin grùshtat mes të rinjve nga Shkupi dhe atyre nga Saraji

Ministria e punëve të brendshme (MPB) raportoi se dje në mbrëmje në qendrën tregtarë në Shkup pati prishje të rendit publik për shkak të një përleshjeje.

Në përleshje morën pjesë 20 vjeçarët A T dhe B H si dhe 21 vjeçari F P nga Shkupi, ndërsa në anën tjetër ishin 24 vjeçarët E M dhe A I, si dhe 21 vjeçari E M që të gjithë nga fshati Sfillare e Poshtme, Saraj.

Reklame

U vërtetua shkelja e nenin 11, paragrafit 3 nga Ligji për kundërvajtje kundër rendit dhe qetësisë publike.