Kryeministri në detyrë Albin Kurti, thyen rekordin për shikueshmëri ‘online’ në të gjitha trojet shqiptare

Advertisment

Emisioni Debat Plus në RTV Dukagjini ka thyer rekordin e shikueshmërisë online në emisionin e së premtës ku ishte i ftuar kryeministri i Kosovës në detyrë Albin Kurti.

Gjatë transmetimit drejtpërdrejt në Facebook, emisioni ka arritur shifrën e 110.600 shikuesve në kohë reale.

Reklame

Interesimi i publikut për të debatin me Kryeministrin Kurti, dhe opinionin e tij për temat kryesore në Kosovë ka qenë i jashtëzakonshëm.

Asnjë emision në trojet shqiptare nuk ka arritur këto shifra./KosovaPost/.