Kryeministri për treshe (FOTO)

Kryeministri Zoran Zaev bashkë me ministren e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska dhe kryeministrin e Strumicës, Kosta Janevski e kanë lëshuar në përdorim sallën e sportit në Shkollën fillore komunale “Nikolla Vapcarov”.

Kryeministri e ka shfrytëzuar mundësinë dhe ka luajtur basketboll, gjegjësisht të provojë gjuajtje për tre pikë.

Reklame