Kryeministri Rama poston video, d emonstron pastrimin e duarve (VIDEO)

Shteti shqiptar tashmë është prekur nga coronavirus, dhe masat për mbrojtje janë marrë në të gjitha segmentet, duke mbyllur bare e lokale, e duke karantinuar disa mjekë e infermier. Madje është shënuar edhe rasti i parë i vde kjes së një personi të prekur nga virusi që po merr shumë jetë në botë, shkruan IndeksOnline.

E se e kanë marrë seriozisht situatë, po e demonstron përmes një video edhe kryeministri shqiptar Edi Rama, i cili përmes një video shihet tek i pastron duart. Ai tutje ka bërë të ditur se kryeministria është thuajse e zbrazët.

Reklame

Sot në mëngjes nga rrethimi i detyruar në Kryeministrinë e zbrazur 80 perqind

FRIKË ASPAK, KUJDES PO!”, ka shkruar Rama në facebook.