Kryesia e ASH edhe me një ofertë për BESA dh Alternativa

Kryesia e Aleancës për Shqiptarët ka shqyrtuar koalicionimin duke shpalosur edhe një ofertë të re për Alternativën dhe Lëvizjen BESA. Kryetari i kësaj partie, Ziadin Sela theksoi në konferencën me gazetarët se oferta ka si synim fitoren dhe se do ketë 48 orë për të finalizuar ose jo marrëveshjen me dy partitë, informon INA.

“Pas ndryshimit në Kosovë, ndryshimi duhet të ndodhë edhe këtu. Besoj se është synim vendimtar i yni për fitore”, theksoi Sela. Ai tha se ofertën do tia shpalos Kasamit dhe Gashit dhe për një afat 48 orësh gjithçka do të dihet qartë. (INA)