Kryetari i BDl-së Ahmeti inkurajon diasporën që të regjistrohet (VIDEO)

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti përmes një video shpjegimi të detajuar të vendosur në profilin e tij zyrtar në facebook u është drejtuar mërgimtarëve dhe ka porositur ata që t’i përgjigjen ftesës për REGJISTRIMIN 2021.

Ahmeti ka rikujtuar diasporën tonë se gjithmonë Bashkë jemi më shumë.

Ky është video shpjegimi i postuar në faqen zyrtare të kryetarit Ahmeti: